History

Comments Posted By bebek

Displaying 1 To 10 Of 19 Comments

Joko Anak Grogolan!

huehehe….

aku dadi ngakak nek gek mbayangne mimik mukamu pas misah misuuh ra nggenah kuwi…

koyok’e cocok kuwi dadi pasangan sejatimu… :p

Comment Posted By bebek On 29.07.2007 @ 12:36

NGONTHEL! Boko

OOT : hahaha….. aseeem we….

ra pindah kok…

kan sek mirip to alamatku…

dadi wes ra sah protess…

mengko tak tukokne bebek cak koting…

tapi bebek cak koting cabang aceh…

gelem ora…

hayooo…

kok meneng wae…

woiii…

ngobrol dong ngobroooool….

ojo njegideg wae….

woalaaaah…

opo ra ono wong’e to iki….

minggat wae wess….

wuuuz….

wuuuuzzzz…..

wuuuuuzzzzzzzzz……

—- cut disini —–

Comment Posted By bebek On 22.07.2007 @ 19:44

wahhh.. asweem ikk.. *mupeeeeng i lohhh*

… btw aku pindah alamat… (lagi)

Comment Posted By bebek On 20.07.2007 @ 17:40

Demam Bronis?

wahhh wahh…. aku mung iso mesem2 wae…. amien aku ra neng jogja, amien aku dudu pemuda… aku kan om-om…. kyakakakaka…

Comment Posted By bebek On 15.07.2007 @ 11:29

Full !!!

ck ck ck…..
marakne pengen wae…. weww

Comment Posted By bebek On 06.06.2007 @ 11:57

Character Assassination

updateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…!!!

Comment Posted By bebek On 19.04.2007 @ 14:18

ngeblog yo ngeblog…. titik.. hora ngurus omongan kiwo tengen wes… ehhh dit, ndengaren abot banged tulisanmu… awakmu waras2 wae kan? :p

Comment Posted By bebek On 06.04.2007 @ 03:33

Di Ujung Daun

semut keluwen ngono yo mbok sikso to dit… kasih dong ke semut’e privacy untuk dia habiskan makanan dulu.. :p

Comment Posted By bebek On 07.03.2007 @ 23:56

Biadab!

sabaaar…. timbang mikir kuwi ono sing luwih kudu dipikir neng yogya… kuwi warung’e cak koting dipikir’i to…. ben nek mengko arep golek bebek goreng ra susah2 :p

Comment Posted By bebek On 22.02.2007 @ 04:05

Gejayan, bukan jalan Gejayan!!

walah…. nggarai mumet…. aseeem tenann.. gejayan opo jalan gejayan aku sih ra mudeng…. sing penting saiki… megaweeeeeeeeeeeeee… hiks

Comment Posted By bebek On 12.02.2007 @ 16:06

 Next Page »


Pages (2): [1] 2 »

«« Back To Stats Page

Powered by WordPress with Pool theme design by Borja Fernandez.
Entries and comments feeds. Valid XHTML and CSS. ^Top^